Gevrek Demirören İle Görüşecek
GÜNDEMYeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Passolig sisteminin yeni stada taşınması için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir görüşme gerçekleştireceğini söyledi.
Passolig sisteminin yeni stada henüz taşınmadığını hatırlatan Gevrek, bunun için Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşme gerçekleştireceğini söyledi.
Yeni sezonda ilk maçlarını yeni statta oynamak istediklerini belirten Gevrek, “Passolig’in kurulması lazım, henüz federasyonda Passolig’e devretmediği için onlar da işlemlere başlamadı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’den 5 Temmuz’da randevu aldım. Bu görüşmede Passolig sorununu da en kısa sürede çözmek istiyoruz. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Resmiyette henüz stadı devralmamıza rağmen yapıyoruz” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir