Başkan Gürkan Öğrencilere Karne Dağıttı
GÜNDEMBattalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemi karnelerini dağıtarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Eğitim-öğretim yılının ilk yarısının tamamlandığını hatırlatan Başkan Gürkan, “Birinci yarıyılı bitirdiniz., inşallah ikinci yarıyılda da daha zinde, tatilde dinlenerek, ailenize yardım ederek ve kitaplarınızı okuyarak, birinci yarıyılda görmüş olduğunuz dersleri genel anlamda tekrarını yaparak ikinci yarıyıla hazırlanacaksınız. Öğretmenleriniz sizi heyecanla bekleyecek, sizlerde özlemle okulunuza koşacaksınız. Ben birinci eğitim öğretim yılının başta kurum müdürümüz ve öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.
Fatih İlkokulu Müdürü Fatih Çağırman ise, karne dağıtım etkinliğine katılan Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, “Sevincimizi bizlerle paylaştığından dolayı ve öğrencilerimize bolca hediyelerinden geldiklerinden dolayı, tatile çıkarken öğrencilerimizin sevincine ortak oldukları için başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Fatih İlkokulu Müdürü Çağırman’ın konuşmasının ardından Başkan Gürkan öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verirken, Okul Müdürü Çağırman’a da Türk Bayrağı hediye etti.
İlginizi Çekebilir