"Aşkın 2 Yüzü" Hem Güldürdü Hem Düşündürdü
GÜNDEMMalatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) Derneğinin hazırladığı ve İrem Alhan'ın yönettiği “Aşkın 2 Yüzü" adlı oyun 14 Şubat Sevgililer gününde seyirciyle buluştu.
Burada konuşan İl Kültür Müdürü Levent İskenderoğlu ise, oyunu çok beğendiğini ifade ederek, "Böyle bir güzel oyunla bugünümüzü renklendiren bütün arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Sponsorlara plaket takdim etmek için sahneye çıkan Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı da, “Bugün ki oyun için herkesin emeğine sağlık, on numara beş yıldız bir oyun olduğunu belirtmek istiyorum" diye konuştu.
İrem Alhan'ın yönettiği oyunda MSSM oyuncuları; Sema Küllü, Mohamad Ahmad, Tolga Tunç, Nazlıcan Çankaya, Samet Güler ve Muharrem Bayram ile uygulamalı tiyatro kursu öğrencileri; Saniye Yanar, Can Kurt, Hasan Alkoç, Berfin Yılmaz, Şevval Pektaş, Öykü Kozat, ve Kemal Büker yer aldı.
İlginizi Çekebilir