yeşilyurt
Malatya
24 Mayıs, 2026, Pazar
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Battalgazi’de Bayram Öncesi Vezne Düzenlemeesi!

Battalgazi’de Bayram Öncesi Vezne Düzenlemeesi!
Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, vatandaşların emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergisi ödemelerini daha rahat gerçekleştirebilmesi amacıyla bayram öncesinde vezne çalışma düzenlemesine gitti.


Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, vatandaşların emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergisi ödemelerini daha rahat gerçekleştirebilmesi amacıyla bayram öncesinde vezne çalışma düzenlemesine gitti. Son ödeme tarihi 1 Haziran 2026 olan vergiler için belediye vezneleri, 25 Mayıs Pazartesi günü tam gün, 26 Mayıs Salı günü ise öğlene kadar hizmet vermeye devam edecek.
Vatandaşların ödeme işlemlerinde herhangi bir aksaklık yaşamamaları ve son gün oluşabilecek yoğunluğun önüne geçilmesi amacıyla gerçekleştirilen uygulama kapsamında, belediye veznelerinde ödeme işlemleri belirtilen tarihlerde sürdürülecek.

Ödemeler Online Olarak da Yapılabilecek
Vatandaşlar, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergisi ödemelerini belediye hizmet binasında bulunan veznelerden gerçekleştirebilecek. Ayrıca ödemeler, Battalgazi Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak da yapılabilecek. Vergi ödemelerinde son tarihin 1 Haziran 2026 olduğu hatırlatılırken, vatandaşların işlemlerini son günlere bırakmamaları istendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!