Yücedağ,'Yapılan Hizmetlerden Memnuniyet Duyuyoruz'
GÜNDEMAlmanya Arguvanlılar Derneği Başkanı Oktay Yücedağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve Arguvan Belediyespor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım’ı ziyaret etti.
Almanya Arguvanlılar Derneğinin ziyaretinden mutluluk duyduk diyen Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise, “Almanya’yı ziyaretimizde Derneğimizin, Başkan ve yönetiminin Arguvan’a karşı olan duyarlılık ve düşüncelerini biliyorum. Bundan da memnuniyet duyuyoruz. Kurumlarımız ortak çalışma ve projeler Arguvan’ın yararına olacaktır. Ortak projeler oluşturmaya her zaman açığız” ifadelerini kullandı.
Arguvan Belediyespor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım’ı da ziyaret eden Almanya Arguvanlılar Derneği heyeti, Belediyespor’un kurulmasından dolayı memnuniyet duyduklarını, Kulübün başarılı olması için kendilerinin de maddi destek sunacaklarını belirttiler.
İlginizi Çekebilir