YMS Bir Adım Önde
GÜNDEMHafta sonu sahasında Pendikspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alarak herkesi şoka sokan Yeni Malatyaspor, Pazar günkü yıkılışın etkilerini atlatmaya çalışıyor.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 34. haftasında büyük bir yıkım yaşayan Yeni Malatyaspor’da bu maçın olumsuz etkileri en hızlı şekilde atlatılmaya çalışılıyor. Puan tablosunda hala zirvede olan ve kalan 4 maçını kazandığı takdirde şampiyon olacak olan Yeni Malatyaspor’da Feyyaz Uçar ve Adil Gevrek camianın tükenmişlik sendromundan bir an önce kurtulması gerektiğini ifade ederek daha fazla destek istedi.
Grupta şampiyonluk yarışı veren Pendikspor ve Ümraniye’nin maç fikstürleri göze alındığında henüz hiçbir takım için ciddi bir avantaj oluşmamışken, Pendikspor mağlubiyetiyle tamamen yıkılan Malatyalı futbolseverler, şimdi takımlarından yeni bir galibiyet serisi başlatmalarını bekliyor.
Ligin 35. hafta maçını deplasmanda Körfez İskenderun ile oynayacak Yeni Malatyaspor bu karşılaşmayı kazandığı takdirde ise 1 puanlık avantajını sürdürecek.MALATYA
İlginizi Çekebilir