Yılbaşı Öncesi Huzur Uygulaması
ASAYİŞYılbaşı öncesinde tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da çok sayıda polis ekibinin katılımı ile huzur operasyonu gerçekleştirildi.
Uygulama kapsamında 3 bin 811 sorgulanırken aranması olan 2 şüpheli yakalandı. 141 aracın kontrol edildiği denetimlerde 2 araç sürücüsüne ise 341 TL para cezasının kesildiği belirtildi. Bu arada kontrol edilen bir araçta ise 1 adet ruhsatsız tüfek ile 13 adet tüfek kartuşu da ele geçirildi.
Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ile Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince de 24 saat boyunca süren uygulamalarda 2 bin 799 şahsın sorgulandığı belirtildi. Bu uygulamada da bir adet ruhsatsız tabanca ile 2 adet mermi, 1 adet kuru sıkı tabanca, 6 gram narkotik maddenin de ele geçirildiği ifade edildi. Uygulamalar da kontrol edilen 400 araçtan ise 18 araç sürücüsüne 5 bin 159 TL idari para cezasının kesildiği bildirildi.
İlginizi Çekebilir