Vergi Dairesi Vergi Haftasını Kutluyor
GÜNDEMMalatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Vergi haftası kutlamaları çerçevesinde Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.
Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ise, Vergi Haftası ile ilgili çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirterek, “Kamu kurumlarını, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Okullarda konferanslar düzenledik, öğrencilere dairemizi gezdirdik, MİYAD Sevgi Evlerini ziyaret ettik, çocuklarımızla ilgilendik ve onlarla eğlenceli saatler yaşadık, önümüzdeki hafta kan bağış etkinliğimiz olacak. Bu konuda Kızılay ile temas kurduk, dairemizdeki bütün personeller kan bağışında bulunacaklar. Mart ayı içinde hatıra ormanımızda ağaç dikeceğiz. Bugün de Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti ziyaret ettik” dedi.
Yapılandırma konusunda mükelleflerin yüzde 50’sinin yapılandırma için başvurduğunu anımsatan Poyraz, “Ancak oran düşük kaldı. Biz daha yüksek bir oran bekliyorduk. Başvuruda bulunan mükelleflerimizin ödeme oranları ise gayet iyi. Türkiye genelinde yaklaşık 43 milyarlık bir alacak yapılandırılmıştı. Bunun 13 milyarı ocak ayı içinde tahsil edildi. Malatya ve Türkiye genelinde başvuru yapanların tahsilat oranları iyi, inşallah sonraki taksitlere bu yansır” dedi.MALATYA
İlginizi Çekebilir