Vali Vasip Şahin Makamını Devretti
GÜNDEMMalatya Valiliği koltuğunu bir süre devir alan öğrenci Mehmet Onur Koç, daha fazla oyun ve spor alanları istedi.
Valilik görevini sembolik olarak devir alan öğrenci Mehmet Onur Koç, “Barışın egemen olduğu bir dünya isterim” diyerek, taleplerini özetle şöyle sıraladı:
“Daha fazla oyun alanları, daha fazla spor yapabilecek alanlar. Oyun oynayabileceğimiz park sayısının arttırılmasını istiyorum. Hem eğlence,hem de spor yapabilecek alan sayısının arttırılmasını istiyorum.”
Büyük şehir belediye başkanı Ahmet Çakır’ı telefonla bağlatıp konuşan sembolik vali öğrenci, yeşil ve spor alanlarının arttırılmasını istedi.
Emniyet Müdürü Nuri Uluayak’ın da telefonla bağlanmasını isteyen Koç, Uluayak’ın valilik binasında olduğu söylenince makama davet etti. Koç, emniyet müdüründen okul önlerinde daha fazla güvenlik önlemi alınmasını talep etti.
Uluayak ise, “Sayın valimizin emirleri doğrultusunda gereken yapılacaktır” dedi.
İlginizi Çekebilir