“Son Haftalara Rahat Girmek İstiyoruz”
SPOREvkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 27. haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına 1 günlük ara verdi.
Sarı-kırmızılı takım, Başkent ekibi ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla yeniden başlayacak.
Bu arada takımdaki son durumla ilgili açıklamada bulunan Kulüp Sportif Direktörü Ali Ravcı, Gençlerbirliği müsabakasının kendileri için bu sezonun en önemli karşılaşmalarından birisi olduğunu söyledi.
“Sezonun en önemli maçlarından birisi olacak”
Ligde bütün takımların artık zorlu bir sürece girdiğini kaydeden Ravcı, “Yarından itibaren lig haftasına gireceğiz. İki günlük yoğun tempodan dolayı takıma 1 gün izin verdik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Gençlerbirliği maçı bizim için bu sezonun en önemli maçlarından birisi olacak. Biz de bu bilinçle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ligde artık takımlar zorlu bir sürece girdi. Ligin boyu kısaldıkça zorluk derecesi de aynı paralelde artıyor. İnşallah herhangi bir sıkıntı yaşamadan, son haftalara rahat girmek istiyoruz” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir