Silahlı Kavga Hastanede Devam Etti
ASAYİŞMalatya’da yaşanan silahlı kavganın ardından hastanede karşılaşan taraflar birbirine girdi. Polis ekiplerinin zaman zaman yetersiz kaldığı olaylarda zanlı, sivil polis ekiplerince bölgeden uzaklaştırıldı.
Kavgada S.D.’yi yaraladığı ileri sürülen G.S.’nin de aynı hastaneye polislerce getirilmesi ile ortalık iyice karıştı. Yaralı şahsın yakınları zanlıya saldırırken polis olaylara müdahalede yetersiz kaldı. Sivil polis ekipleri çareyi şüpheli şahsı olay yerinde kaçırmakla buldu. Ancak bu sırada yaşanan bilgi kirliliği de polisi zor duruma soktu. Telsizde yaşanan anons trafiğinde şüphelinin kırmızı bir araçla hastaneden kaçırıldığının belirtilmesi üzerine Beydağı Hastanesi kavşağında resmi ekipleri aracı durdurdu ancak durdurulan aracın sivil polis aracı olduğu anlaşılınca aracın geçişine izin verildi.
Yaklaşık yarım saatten fazla süren olaylar sonrasın da polisler kavgaya karışan şahısları gözaltına alırken polis yetkilileri de hastaneye gelerek bilgi aldı.MALATYA
İlginizi Çekebilir