Saadet Partisi Sahaya İndi
SİYASET7 Haziran seçimlerine ‘Milli ittifak’ olarak girme kararı alan SP ve BBP’nin Malatya’daki milletvekili adayları partililere tanıtıldı.
Daha sonra söz alan SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk ise konuşmasında, iktidar partisine yüklenerek SP olarak geçmiş dönemlerde asla yüzlerini kızartacak bir çalışma içerisine girmediklerini söyledi. AK Parti’nin Malatya Milletvekili adaylarının açıklamalarını eleştiren Asiltürk, “Allah rızası için 12 kişinin çalıştığı bir fabrika kazandırlar mı? Bu siyasi parti ilk kez mi iktidara gelecek ki bu vaatlerde bulunuyor” dedi.
Konuşmasın büyük bölümünde Hükümeti eleştiren Asiltürk, 7 Haziran seçimlerinin milletin önündeki son şans olduğunu ifade ederek milli ittifak ile girdikleri seçimlerde zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından SP ve BBP’nin Malatya’da seçime gireceği milletvekili adayları Osman Cemali Marasalı, Sema Altuntaş, Mustafa Sert, Turan Odabaşı, Derviş Erdoğan partililere tanıtıldı. Listenin son sırasındaki Cumali Akça’nın ise yurt dışında olması nedeniyle toplantıya katılamadığı belirtildi.MALATYA
İlginizi Çekebilir