© Maldia Haber

Polis'lerden Anlamlı Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi Dernek Başkanı Ali Haydar Koyun ile yapılan görüşmede Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında kısa bilgi verildikten sonra derneğin faaliyetleri ve üyelerin yaşadığı sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Malatya Huzurevi’ne yapılan ziyarette ise Huzurevi Müdürü Mahmut Özbulut’a Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında kısa bilgi verildi. Daha sonra polisler tarafından Malatya Huzurevi sakinleriyle sohbet edilirken çok verimli geçen ziyaret esnasında çikolata ikram edilen huzur evi sakinleri yapılan ziyareti memnuniyetle karşıladı.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak toplumla iletişim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerin ileride devam edileceği belirtildi.MALATYA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER