MHP,Konvoyunda Kaza 4 Yaralı
ASAYİŞElazığ’ın Baskil ilçesinde, ülkücü Orhan Barut’un mezarında yapılan anma töreni sonrası Malatya’daki bir eyleme katılmak üzere yola çıkan konvoyda, Malatya ve Elazığ Ülkü Ocakları başkanlarının da içerisinde bulunduğu araç kaza yaptı.
Kazada araç sürücüsü ağır yaralanırken Ülkü Ocakları İl Başkanı Karaca, Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Taşkın ve diğer yaralı kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Milletvekili Temizer ve İşadamı Erdoğan, yaralı sürücünün başında ambulans gelene kadar beklerken, olay yerine çağrılan ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaza sonrası Milletvekili Temizer ve yanındakiler hastaneye giderek yaralılar hakkında doktorlardan bilgi aldılar.MALATYA
İlginizi Çekebilir