MESTON,9.Adana İnşaat Fuarına Katıldı
GÜNDEMMalatya’nın kentsel dönüşüm projesinde ve fiziki görünümünde damgası bulunan Meston, sosyal hayat konforuna büyük katkılar sağlayacak ve doğal dokuya uyumlu tasarımlar geliştirerek Malatya’yı daha yaşanabilir kılmayı hedefleyen kent mobilyaları ürünlerini Adana’da katıldığı 9. İnşaat Fuarı’nda halkın beğenisine sundu.
‘TÜRKİYE 3 YIL SONRA MESTON’U TANIYACAKTIR’
Esenlik’in bünyesinin çok sağlam bir şirket olduğunu ifade eden Genel Müdür Hulusi Boyraz, "Kurumsallığını tamamlamış, sistemini kurmuş bir firmayız. 3 yıl sonra Türkiye’deki özellikle belediyeler, park bahçeler, fen işleri Meston’u tanıyacaktır ve yapacakları birçok işte Meston ürünlerini kullanacaklarını düşünüyorum. Kalitesi, tasarımı, modern çizgisi ve kullanışlı yapısıyla Meston kent mobilyaları artık uygar bir kent ve modern bir şehir kurmaya hazır. Bizler her zaman kaliteyi birinci plana koyarız. Esenlik’teki kalite, kamunun getirdiği güç ve özel sektörün harmanlanmasındandır" şeklinde konuştu.
Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19 - 22 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen 9. İnşaat Fuarı’na katılan Meston, beton elemanları ve kent mobilyaları ürünlerini sergiledi.MALATYA
İlginizi Çekebilir