© Maldia Haber

Malatya’da Kılıç ve Algül Ailelerinin Mutlu Günü

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç’ın kızı İrem ile eski Girmana Belediye Başkanı Kaya Algül’ün oğlu Eren düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç’ın biricik evladı İrem Kılıç ile eski Girmana Belediye Başkanı Kaya Algül’ün biricik evladı Eren Algül, Malatya Düğün Sarayı’nda düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Kılıç ve Algül ailelerinin bu özel ve mutlu gününde Malatya’nın siyaset, iş dünyası ve sivil toplum camiasından çok sayıda davetli bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu düğün töreninde, genç çiftin mutluluğuna aileleri, yakınları ve dostları ortak oldu.

Genç çiftin nikâhını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er kıyarken, nikâh töreninin ardından davetliler genç çifti tebrik ederek mutluluk dileklerini iletti.

Düğün törenine; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bilal Yıldırım,AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mahmut Boyraz, MİAD Şube Malatya Başkanı Rıdvan Budak, önceki dönem MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Yeni İl Parti Başkanı Barış Yıldız, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ile çok sayıda STK başkanı, iş insanı, davetli ve Kılıç ile Algül ailelerinin yakınları katıldı.

Siyaset ve iş dünyasının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini de buluşturan düğün töreninde renkli görüntüler yaşandı. Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, aileleri de çocuklarının bu anlamlı gününde büyük bir mutluluk ve heyecan yaşadı.

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği düğün töreni, müzik eşliğinde gerçekleştirilen eğlence programının ardından sona erdi.

Maldia Basın Yayın Grubu olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluk, Kılıç ve Algül ailelerine ise hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER