© Maldia Haber

Malatya’da Aile Faciası ;Eşi ve İki Kızını Vurdu

Malatya’da bir evde yaşanan aile içi şiddet olayı dehşete düşürdü. İddiaya göre bir baba, eşi ve iki kızını silahla ağır yaraladıktan sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Malatya’da bir evde yaşanan aile içi şiddet olayı dehşete düşürdü. İddiaya göre bir baba, eşi ve iki kızını silahla ağır yaraladıktan sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunmak istedi. Silahın tutukluk yapması üzerine kendisini bıçakla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.
 
Olay, Battalgazi ilçesi İnönü Mahallesi Salkım Söğüt Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle ailesiyle tartışan baba, yanında bulunan silahla eşi ve iki kızına ateş etti. Kanlar içinde kalan anne ve kızlarından biri, yaralı halde durumu polis ekiplerine bildirmeyi başardı.
 
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın ardından aynı silahla yaşamına son vermek isteyen şüphelinin, silahın tutukluk yapması üzerine bu kez kendisini bıçakla yaraladığı öğrenildi.
 
Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, şüpheliyi olayda kullandığı suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Ağır yaralanan anne ve iki kızı sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralı baba da tedavi altına alınmak üzere hastaneye götürüldü.
 
Hastanede tedavi altına alınan anne ve iki kızının hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER