Kurtuba Akademi Atölye Çalışmaları Sergileniyor
GÜNDEMBilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİKSAM) Kurtuba Akademi Atölye çalışmaları kapsamında hat, ebru, kara kalem, el becerileri ve model uçak sergisi açıldı.
Açılan sergide son 5 aydır devam eden Kurtuba Akademide 60’a yakın atölyedeki kültür ve sanat alanında yapılan çalışmaların sergilendiğini ifade eden Gezer, “Burada gençlerimiz 5 ay boyunca yaptığı çalışmaları sergileyecek. Bizde bu çalışmalarda gençlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.”ifadelerini kullandı.
BİLSAM Kadın Platformu Başkanı Yelda Polat ise Kurtuba Akdemi ekibi ile atölyelerin çalışmalarını yürütmeye çalıştıklarını belirtti. Atölyelerin dışındaki çalışmalarda ürünleri sergileyeceklerini belirten Polat, “Zaman zaman ürünlerimizi sergileyeceğimiz, sergilerimiz olacak. Bunlardan birini Sezai Karakoç sempozyumu ile gerçekleştirdik. Bundan sonrada paneller, raporlar ve kitaplarla atölyemizin yıl sonu çalışmalarını tamamlayacağız. Bu ilk yılımız, buna rağmen çok başarılı bir dönem geçirdik” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir