Komşudaki Deprem Paniğe Neden Oldu
ASAYİŞAFAD verilerine göre Elazığ’ın Baskil ilçesi merkezli 4.7 büyüklüğündeki deprem, Malatya genelinde hissedilirken ilk belirlemelere göre olumsuz bir durum yaşanmadı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 20.27’de Elazığ’ın Baskil ilçesi merkezli 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 9.85 kilometre derinliğinde kaydedilen sarsıntının, Malatya genelinde de hissedildiği bildirildi.
İlk belirlemelere göre deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbar alınmazken, ilgili kurumlar tarafından saha tarama ve durum tespit çalışmalarının sürdürüldüğü öğrenildi. Yetkililer, vatandaşların resmi kaynaklardan yapılacak bilgilendirmeleri takip etmeleri ve tedbiri elden bırakmamaları yönünde uyarıda bulundu.
İlginizi Çekebilir