Kızılay'dan Eser'e Ziyaret
GÜNDEMDarende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’i ziyaret eden İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, ziyarette yaptığı konuşmada, Darende için önem teşkil eden her işe katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi.
Başkan Süleyman Eser ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yüksekokulun personel ve öğrencilerine en güzel hizmeti verebilmek için çalıştıklarını kaydetti. Yüksekokulun 500 kişilik yurt ihtiyacını çözdüklerini aktaran Eser, "Kısa bir süre sonra temelini atacağımız yurt inşaatıyla öğrencilerimize modern bir yuva kazandırmış olacağız. Akademik personel için de eski sağlık lojmanlarını yeniden elden geçirip hazırlayacağız. En güzel hizmeti vermek için belediye olarak çalışıyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Eser, Rektör Prof. Dr. Kızılay ve beraberindekiler, belediyeye ait çini atölyesini gezdi. Başkan Eser, burada Rektör Kızılay'a çini tabak hediye etti.
İlginizi Çekebilir