Hedefimiz 3 Puan
SPORSpor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur, liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.
"BİRLİK OLURSAK BU İŞİ BAŞARIRIZ"
Tecrübeli teknik adam, birlik ve beraberliğin başarıyı beraberinde getireceğini ifade etti. Şehirde iyi bir hava olduğunu ve bu havanın devam etmesini istediklerini dile getiren Uğur, "Şehir olarak kenetlendik. Yavaş yavaş şehrin ileri gelenlerinin de takıma sahip çıktığını görüyoruz. Biz bundan çok memnun oluyoruz. Şehrin ileri gelenlerin bakış açıları pozitif olarak görüyoruz. Bir gerçek daha var. Yeni Malatyaspor bir üst lige çıkacak. Şehre başka bir hava vermek kanaatindeyim. Bu şehrin süslenmesi, gelen takımların bu atmosferi yaşaması önemli. Bizler hep birlikte olursak bu işi başarırız. Bizler bu takımı bir üst lige çıkarmak için geldik. Bu işler ise gönülden yaşarsanız olur. Sadece futbolcular ile olmuyor. Tüm şehrin kenetlenmesi ile olur. Hepsine saygımız sonsuzdur. Herkes düşüncesini söyleyecek, fakat bir tek ortak paydamız Yeni Malatyaspor olmalı. İnşallah biz bu devreyi bu oyuncu grubumuzla arzuladığımız puanda ve noktada tamamlarız. Biz bu seviyede tamamlarsak, önümüzdeki süreçte daha farklı bir Yeni Malatyaspor ve rakiplerine karşı psikolojik üstünlük sağlamış bir takım oluruz" şeklinde konuştu.
"HEDEFİMİZ 3 PUAN"
Uğur, Bayrampaşa ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, "Bizim için önemli olan sahanın ve atmosferin iyi olması oyuncu grubum adına çok önemli. Yönetimimizin Futbol Federasyonuna bir talebi oldu. Bayrampaşa maçını Olimpiyat Stadyumunda oynamak adına. Bayrampaşa Stadyumu farklı, Olimpiyat Stadyumunun atmosferi çok farklı. Olimpiyat Stadyumu çok büyük. Taraftarlarımızın varlığını hissetmek zor olacak ama yanımızda bile görmek bize yeterli. Çünkü ilçe stadyumlarında çok sıkıntı yaşıyoruz. Orada kazanıp gelmek bizim için önemli" ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir