Gazi Ve Basın Konutlarının Kuraları Çekildi
GÜNDEMToplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Malatya'da yapımı bitme aşamasına gemlen Gazi ve Basın Konutlarının kurası çekildi.
Türkiye’de bir ilki gerçekleştirildiğini söyleyen Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Güner ise, ”Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yer tahsisi ile başlayan 441 adet gazi ve basın konutları 2015 yılı Mart ayına kadar teslim edilmesi gerekiyor. Yaklaşık 30 milyon TL’lik proje, Türkiye’ye model olmuştur. Gazi ve gazetecilerin ev sahibi olma yönünde atılan adımlar birçok il’e de örnek ve model teşkil etti” diyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Bu arada, kuraya katılan Ekrem Aydoğmuş bir evi bulunmadığını belirtirken, Ali Aslantaş ise böyle bir imkanı sunanlara teşekkür etti. İsmet Gökşahin de, ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.MALATYA
İlginizi Çekebilir