Fırat EDAŞ,Binaya Elektirik Verilmiyor İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor
GÜNDEMFırat EDAŞ Malatya il müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde ihlas haberi tarafından yapılan 48 dairelik binaya Elektirik verilmiyor haberi gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Söz konusu haberde belirtilen, “Elektrik sayacının döviz kurunun yükselmesine nedeniyle takılmadığı” iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca yapılan incelemede yine haberde iddia edilen 4 aydır apartmana bağlantının gerçekleştirilememesi gibi bir durum da söz konusu değildir. İlgili yere ilişkin başvurunun, şirketimize 17 Ekim 2018 tarihinde yapıldığı görülmektedir.
Bu bağlamda mevzuatta yer alan; “Elektrik Dağıtımı ve Perakende Satışına İlişkin Hizmet Kalitesi Yönetmeliği 4. Bölüm Madde 18 ve Madde 19; standart süre kapsamında dağıtım sistemine bağlanacak tesis ve/veya teçhizata ilişkin bilgilerin, kullanıcı tarafından dağıtım şirketine verildiği tarihten itibaren 60 gün içerisinde yerine getirilir” maddesi gereğince yasal süre de aşılmamıştır. Müşteri memnuniyetinin sağlanması noktasında mevcut iş planı dahilinde perakende satış sözleşmesinin imzalanması ilebirlikte ilgili yerin enerji arzı en kısa sürede sağlanacaktır.
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., kaliteli ve kesintisiz enerji sağlama hedefi ile Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerindeki tüm bölgede her zaman müşteri memnuniyetini önceleyerek, çalışmalarını gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olmuştur.
Tekzip ve cevap hakkına saygı göstereceğinize inanarak, yayın hayatınızda başarı temennisinde bulunuyoruz.
İlginizi Çekebilir