Evren 'Sağ Duyuya Davet Ediyoruz'
GÜNDEMMalatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Yapılan olaylar, insanlık dışı hareketler ile ülkenin bölünmez bütünlüğünü sarsmışlardır dedi.
Evren, “Ancak bu ülkeyi bir yerlere götürmek isteyenler illerde yürüyüşlerle yakıp yıktıkları görülmüş, yapılan olayların insanlık dışı hareketler ile ülkenin bölünmez bütünlüğünü sarsmışlardır. Yakılıp yıkılan işyerleri hepsi de kardeşlerimizindir. Milli servettir. Yapılan zararlar Türkiye Cumhuriyeti hazinesinden gitmektedir. Eğer halen şehitlerimizin kanları ile yoğrulan ay yıldızlı Türk Bayrağımız yakılıyorsa Atatürk’ün büstleri kırılıyorsa bunun nedeni ülkemizi karanlık günlere götürmek isteyenler var. Onun için her kesimdeki insanların oturup düşünmesi gerekir. Tüm anne babalar bu çocuklarımıza kardeşliği öğretmesi gerekir. Çünkü Vatan tekdir burada doğduk burada öleceğiz" dedi.
Evren, açıklamasını şöyle tamamladı:
“Bu ülke bugüne kadar bir çok kavgalar yaşamış Bunca acı tecrübelere rağmen ülkemizin kalkınarak yoluna devam ediyorsa dış mihraklar çomak sokmaya çalışıyorsa bizler bunlara fırsat vermeyeceğiz. Bu olaylardan sonra herkesi sağ duyuya davet ediyoruz. Bu kardeşlik akrabalıklar sonsuza kadar devam edilmelidir.”
İlginizi Çekebilir