Darendeliler Dolar Kampanyasına Tam Destek Veriyor
GÜNDEMCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dolarınızı bozdurun Türk Lirası kullanın' çağrısı üzerine Darendeliler seferber oldu ve dolar bozdura bilmek için banka önünde toplandılar.
Banka önünde bekleyen vatandaşa destek veren Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ”Bildiğiniz gibi biz ülke olarak 15 Temmuzda çok duyarlı hareket ettik. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 15 Temmuzları hallettik onların üstesinden geldik. İhtilali önledik memleketimizi huzura kavuşturduk ama dış güçler peşimizi bırakmıyorlar. Tekrar huzursuzluklar aynı hareketler devam ediyor. Bildiğiniz gibi ülke ekonomisini çökertmeye çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımız sayesinde onlara da pirim vermeyeceğiz. Dolarlarımızı bozduracağız, kesinlikle Dolarla alış veriş yapmayacağız. Hiçbir işimizi Dolarla görmeyeceğiz. İnşallah TL dünyaya hakim olacak. Biz bu cennet vatanda hep beraber yaşayacağız. Onun için mücadelemiz devam ediyor. Bizler Darende olarak Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu emrinde olduğumuzu belirtmek için bugün burada Dolarlarımızı bozdurduk. Darendeli ve Darendeliler olarak bu eyleme devam edeceğiz. Cebimize Dolar koymayacağız TL muafak olacak'' şeklinde konuştu.
Toplantıda alınan bir kararı da açıklayan Süleyman Eser, Darende Belediye meclisinden alınan kararla alımlar ve ihalelerin TL üzerinde yapılacağını söyledi.
İlginizi Çekebilir