Çakır, Malatya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
GÜNDEM24 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemiyle Türkiye artık farklı bir kulvara girmiş olduğunu belirten Çakır, "Artık Türkiye daha hızlı büyüyecek, Türkiye daha hızlı karar alacak. Türkiye artık prangalarından, bürokrasiden kurtulmuş, yeni bir sisteme geçmiş oldu. Dolayısıyla biz hem ekonomik mücadeleyi daha hızlı yapacağız, hem terörle mücadeleyi daha yürüteceğiz. Türkiye’nin bundan sonraki sürecinde yoluna artık koşarak devam edeceğini söyleyebiliriz. Tabi bu sistemin tüm dünya tarafından çok ilgiyle izlendiğini de biliyoruz.
Cumhurbaşkanımıza olan teveccühü ve desteği gerçekten dünya bunu gıpta ederek izledi. Bizler de parlamentoya seçilerek hem genel manada ülkemizin bu mücadelesinde bizler de mecliste yer almış olacağız. Partimizin ilkeleri doğrultusunda her zaman Ak Partinin ortaya koymuş olduğu birlik, beraberlik, Türkiye yolunda çalışacağız” diye konuştu. Bunda sonra Malatya’ya yapılacak olan yatırımları daha yakın da takip edeceklerini belirten Çakır, "Yerele gelen hizmet konusunda da hem sizlerden gelen, hem vatandaşlarımızdan gelen talepleri şehrimiz adına yapılacak çalışmaları, yatırımlar, hizmetler, aksayan yönleri, bahsedilen hastane ile ilgili konuları takip edeceğiz. Bunlar ilimize kat mı sağlar, yoksa o kompleks içinde faydadan çok zarar mı verir, bunun ayrı bir nokta da mı faaliyete geçmesi mi lazım, bunların çalışmasını, değerlendirmesini yapacağız. Yerel basınımızın ise, zor şartlarda çalıştıklarını biliyoruz, çünkü frekans giderlerinin çok yüksek olduğunu biliyoruz ama bir şehrin de sağlıklı bilgilendirmeye ihtiyacı olduğunun da bilincindeyiz. Bu sosyal medya ve buraya saklanmış kişiliksiz insanların bir şehri karalaması noktasında bunlara fırsat vermeyecek yine de medyadır. Medya bu kirli sosyal medya ortamlarını doğru haberler vererek bozuyor. Vatandaşın doğru haber alması, doğru bilinçlendirilmesi ilimiz adına çok önemli" şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir