Bakan Tüfenkci, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
GÜNDEMGümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya ziyareti sırasında şehit aileleri ile yaralı bir polisi ziyaret etti.
Tüfenkci ve beraberindekiler ilk olarak Şırnak'ta operasyonlarda yaralanan polis memuru Cengiz Yılmaz'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yaralı polis memurundan bilgiler alan Bakan Tüfenkci, geçmiş olsun dileklerinden sonra geçtiğimiz yıl Şırnak’ta teröristlerce şehit edilen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Şehit Üsteğmen Tanrıverdi için ailesi tarafından yapılan özel köşeyi de inceleyen Bakan Tüfenkci acılı aileye sabır diledi. Şehit Üsteğmenin annesi Gafure Tanrıverdi, oğlu için kitap yazdığını söyleyince Bakan Tüfenkci kitabı yayınlanmasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceklerini söyledi.''RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN''
Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler daha sonra geçtiğimiz Ekim ayında Balıkesir'in Kepsut ilçesinde, devriye görevi sırasında rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 21 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Muhammed Güler’in ailesini ziyaret etti. Acılı baba Gazi Güler, kendisini ziyarete gelen Bakan Tüfenkci ve beraberindekilere teşekkür ederek “İyi ki varsınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.
Bakanın son durağı ise İstanbul Vezneciler’deki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 21 yaşındaki Elif Tutuş İnce’nin baba ocağı oldu. Tüfenkci, acılı aileye başsağlığında bulunarak geride kalanlara sabır diledi.
İlginizi Çekebilir