Alima Yeni Malatyaspor Kadrosuna 5 Transfer
SPORPTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor, transfer döneminde 5 futbolcuyu kadrosuna katarken, 4 futbolcuyla da yollarını ayırdı.
Yönetim ligin ikinci yarısında korkulu rüya görmemek için kesenin ağzını açarken, sarı-kırmızılı takım şu ana kadar 5 futbolcuyu renklerine bağladı.
Alima Yeni Malatyaspor, Taraz takımından Nijeryalı Izu Azuka, Almanya Bölgesel Ligi takımlarından Neckarelz’den Uğurtan Kızılyar, Osmanlıspor’dan Umut Nayir, Başakşehir’den Sedat Ağçay ve İsviçre’nin St Gallen'den Sandro Gotal’ı kadrosuna dahil etti.4 İSİMLE YOLLAR AYRILDI
Ara transferde 5 futbolcuyu renklerine bağlayan Alima Yeni Malatyaspor, 4 isimle de yollarını ayırdı. Koray Şanlı, Alex Dos Santos, Musa Sinan Yılmazer ve Azad Filiz ligin ikinci yarısında sarı-kırmızılıların kadrosuna yer almayacak.
İlginizi Çekebilir