© Maldia Haber

Ağbaba’dan Arguvan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba 31 Mayıs yerel seçimlerde Arguvan Belediye Başkanlığına seçilen Ersoy Eren’i makamında ziyaret etti.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ağbaba, “Haksızlıklarla, iftiralarla uğraşılan bir seçim süreciydi. Bunları duymazdan geldik. Arguvan’da kardeşliğin, barışın ve sevginin kazanması için mücadele ettik. Öyle de oldu” diyerek CHP’ye destek olan Arguvanlılar’a da teşekkür etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba 31 Mayıs yerel seçimlerde Arguvan Belediye Başkanlığına seçilen Ersoy Eren’i makamında ziyaret etti.

İlk önce Arguvan CHP İlçe Örgütünü ziyaret eden milletvekili Veli Ağbaba ve Malatya İl Başkanlığı yöneticileri daha sonra Arguvan Belediye Binasına gelerek başkan Ersoy Eren’i ve belediye çalışanlarını ziyaret etti.

Belediye binası önünde Arguvanlılar’ın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ağbaba belediye başkanı Ersoy Eren’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ağbaba’ya seçim sürecinde ve öncesinde Arguvan’a vermiş olduğu destekler nedeniyle teşekkür eden belediye başkanı Ersoy Eren, “Yoğun bir seçim sürecini geride bıraktık. İlçe örgütümüz ve Arguvanlılar’ın desteği ile Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçimi kazandık. Biz seçim süreci boyunca milletvekilimiz Veli Ağbaba’nın çok büyük desteğini gördük. İl yönetimimiz ve kadınlarımız, gençlerimizde aynı şekilde büyük emek harcadılar. Kendilerine Arguvan adına teşekkür ediyorum. Milletvekilimizin desteklerinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Arguvan’a gönül bağı olan vekilimiz geçmiş yıllarda da önemli hizmetler yaptı ilçemize. Artık beraber kendisinin destekleriyle daha güzellerini yapacağız” dedi.

“SEÇİMDEN ÖNCE NE SÖZ VERİLDİYSE HEPSİ HIZLICA GERÇEKLEŞECEK”

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, önemli projeleri Arguvan’da hayata geçireceğini belirterek şu açıklamaları yaptı;

“Çok zor şartlarda bir seçim süreci yaşadı Arguvan. Haksızlıklarla, iftiralarla uğraşılan bir seçim süreciydi. Bunları duymazdan geldik. Arguvan’da kardeşliğin, barışın ve sevginin kazanması için mücadele ettik. Öyle de oldu. Arguvan içinde partimiz içinde hayırlı oldu. Ersoy Eren yıllarca sivil toplum kuruluşlarının içerisinde olan, kendi köyüne kendi ilçesine hizmet eden bir arkadaşımızdı. Arguvan’ı farklı noktalara taşıyacağına eminiz. Bizlerde hep arkasında olacağız, destekçisi olacağız. Herkes çok iyi bilsin ki Arguvan’a geçmişte ne yapıldıysa emeğimiz vardır. Arguvan’a tüm kapılar hep açıktı, açı olacak. Seçimden önce ne söz verildiyse hepsi hızlıca gerçekleşecek. İlk hizmetimiz ise kadın ve gençlerimize dinlenme merkezi, yaşam alanı yapacağız. Benim yıllardır yapmak istediğim ozanlar sokağı projesini de hızlıca yapacağız.

Arguvanlılar uygun görürse türkü festivalinin bir gününü Malatya’da da yapmak istiyorum. 2 gün sürüyorsa 3 gün sürsün ve bir gün Malatya’da olsun. Her yıl olduğu gibi bu sene de festivale maddi manevi her anlamda desteğimiz olacak. Bugüne kadar görülmemiş bir festival yapmak istiyoruz. Çalışmalarına tüm Arguvanlılarla başlayacağız.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER