20 Hafta 20 Seminer Etkinliği
GÜNDEMMHP Malatya Kadın Kolları tarafından 20 Hafta 20 Seminer adı altında başlatılan etkinliklerin ilki parti binasında gerçekleştirildi.
Toplantıya katılan MHP İl Başkanı Mehmet Demirkaya, “Kadın kolları olmadan bu teşkilatın sağlıklı bir şekilde yürümesi mümkün değildir. Kadın Kollarında görev alan arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak, maddi ve manevi tüm varlıklarınızı seferber ederek Malatya’yı kapı kapı dolaşıyorlar. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Vatanını seven, milletini seven, bayrağını seven, ülkesini seven her vatandaş bizim partimizin asil üyesidir. Çünkü bunları savunan en ciddi parti fikir partisi olarak MHP’dir. Malatya’da çok büyük bir oy potansiyelimiz var. Diğer partilere giden ödünç oylarımızı genel seçimde geri alacağız” dedi.
Seminerde MHP’nin yerel seçimlerde Pütürge Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Güzin Koçak kadının siyasetteki yeri ile ilgili olarak katılımcılarla siyasi çalışmalar konusunda sohbet etti.
İlginizi Çekebilir